Fritid med omhu

Det handler ikke om kvantitet – men kvalitet…

Fritid er som skabt til lige netop det vi synes om. Det er her vi kan udfolde os. Det er her vi kan trække stikket ud og lade batterierne op.

Hvordan vi gør det, er individuelt. Det vigtigste er, at vi husker at gøre det. 

Ser vi tilbage i tiden, skulle det praktiske klares i weekenden. Rengøring, tøjvask, bilvask, havearbejde og meget mere. Det var også her, familiesammenkomster og søndagsfrokoster var i højsæde – måske også en tur ud i det blå.

De praktiske opgaver er der såmænd stadig. De er svære at komme udenom. Men i dag tillader vi os langt mere. Vi lægger vægt på andre værdier. Vi vil have en på opleveren og ikke kun i weekenderne.

Familien er omdrejningspunktet for de fleste af os og det, at være sammen det helt elementære. Men i dag er det også tilladt, at være egoistisk med plads til den enkeltes behov for at udfolde sig indenfor det interesseområde der gør os til et helt menneske.

Der er noget for os alle. Voksne og børn – singler eller par, i fællesskab med familie og venner. Der er overvældende mange muligheder og tilbud, at vælge imellem.

Kultur, natur, sport – oplevelser i det hele taget, er in.

Det er skønt og det er dejligt – vi er yderst priviligeret.


Men vigtigst af alt…
…handler det om at skabe stunder der giver energi, glæde og ro – alene eller med familie og venner.

Lad os vælge med omhu, så vi ikke bliver ramt af den modsatte effekt – men at vi med begejstring og overskud kan nyde det vi finder rigtigt.

Lad os gøre os umage med livet!

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen