Lad dørene åbne sig i 2020

…og nye uskrevne blade vendes.

Endnu et år går på hæld og muligheden byder sig for at præge det kommende ved, at åbne nye døre – og dermed byde de eventyr velkomne, der står klar til at træde ind.

Favn eventyrerne der vil krydre dit år og nyd rejsen.


For mig, blev 2019 et år som på mange måder har rykket i alle følelser. Alt har været i spil.

Med kun få dage til et nyt år der åbner sig, byder jeg mig selv op til dans.

Med det nye år som folder sig ud med en gave af 365 dage, lige til at plukke af – har jeg stillet mig selv udfordringer og forandringer. En dans – som nok ikke kun bliver på roser. Men dansen skal være en læring og starten på noget nyt. Som en Tango – vild, vilter og intens med temprament og romantik. En skøn dans der er udsprunget i grænseområdet mellem Argentina og Uruguay – udviklet og forenet af træk fra lande verden over.

Vel vidende, at intet kommer af sig selv, vil den 1. januar 2020 være startskuddet til et år hvor jeg vil lægge mig i selen, for at udfordre mig selv – og min komfortzone yderligere. Med Tangoen, som den røde tråd, kan det kun blive en udfordring af de store.

Det bliver spændende, sjovt og hårdt.

Tro på det

Året der går på hæld, har budt mig mange fantastiske oplevelser, med min dejlige familie og skønne venner. Men året har også vist sig fra den hårde side, med sorg og savn.

Da jeg jumpede ind i året 2019 – var det med min bedste ven og soulmate, med et håb om et forrygende og godt år for os begge. Nu hvor året rinder ud, er det uden ham – desværre. Han tog afsked med livet alt for tidligt i august, efter lang tids kamp med alvorlig sygdom.

Det har været en svær tid efterfølgende, da han altid var der for mig og bakkede mig op i tykt og tyndt. Han troede på mig og overbeviste mig hvis jeg tvivlede. Lige præcis det er med til, at jeg tør tage hul på det nye års udfordringer. Jeg ved, at han ønskede det for mig – og jeg hører hans råd og opbakning, hviske mig over skulderen hver dag. Så jo, selvfølgelig kan og skal jeg kaste mig ud i eventyret.

Der er aldrig en garanti for at sikkerhedsnettet folder sig ud og griber – men jeg tror på det og gør det ondt indimellem – ved jeg at smerten vil vende sig til styrke.

Med et års minderige rejser, hvor rygsækken og vandrestøvlerne har været mit kæreste eje, kan jeg samle op på de smukkeste oplevelser – udsigter og venskaber der for altid vil bo i mit hjerte. Med de lærerige og meditative vandringer som Skye Trail på Isle of Skye, Den Franske Camino og Fishermans Trail i Portugal, samt utallige vandringer i Danmark og Sverige, kan jeg kun være taknemmelig for alt det har givet mig med på Livets Vandring. Vandringer der heler og styrker – meditativt og givende for altid.

GODT NYTÅR!

Må år 2020 bringe lige nøjagtig det der gør dig glad – det der gør dig stærk – det der giver dig mod til at kaste dig ud i præcis det du har lyst til – stort som småt.

Det gælder om at skabe glæde og ro – om at hvile i sig selv. Det gør man bedst ved, at være der hvor man trives og føler sig tryg.

Grib mulighederne og skab eventyret!

Tro på eventyretdet gør jeg.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen