Susanne i Østrig

Min debut i vandrestøvler – Zillertal 2006


I 2006 blev der endelig investeret i det første par rigtige vandrestøvler – turen skulle gå til Zillertal i Østrig.

Østrig har altid stået højt på listen over rejsemål og bjergene har været besøgt mange gange før, men denne gang skulle være den første i vandrestøvler. Så det var bare at kaste sig ud i det og jeg kunne ikke få nok. Bjergene som jeg altid har været fascineret af, tryllebandt mig fuldstændig. Den nærkontakt med naturen og bevidstheden om, at jeg var den lille her, satte gang i adrenalinen og skærpede sanserne. Følelsen af frihed var befriende og ubeskrivelig. Jeg var solgt.

Det blev til nogle dejlige dage, hvor bjergluften blev trukket helt ned i lungerne på de smukkeste stier.

Østrig oser af alt der har med natur at gøre og indbyder til vandring. Grønne bjerge så langt øjet rækker – køernes bjælder der høres overalt og masser af charme. Det er så fantastisk og malerisk – afgjort det rigtige land, hvis man vil prøve vandrelivet af. Området byder på vandrestier i alle sværhedsgrader – så mange, at det kan være svært at vælge.

Som sagt, Østrig er vandrevenlig og kan anbefales på det varmeste!

Denne ferie, var det endelige startskud til mit vandreliv, som har grebet om sig. Jeg har siden sagt farvel til flere par vandrestøvler, som har gjort det rigtig godt med mange km under sålerne – uden en eneste vabel. Altid med et stik af vemod – men med glæden ved det nye par som venter på at blive trådt til, i ind- og udland.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen