En vandring i livet…

Livets Vandring – er en personlig blog om friluftsliv, med en aktiv livsstil og en healende effekt!

Det er mig en stor fornøjelse, at jeg med min blog har mulighed for, at bidrage til et fokus omkring friluftslivet – set med mine øjne.

Lidt om mig

Jeg hedder Susanne Romny Jørgensen.
Aldersmæssigt er jeg en årgang 58.

Jeg har et aktivt liv – i erhvervslivet og privat. Et godt og spændende liv omgivet af min dejlige familie, et fint netværk af skønne venner og gode kolleger.

Mine interesser spænder vidt, men mest af alt fylder vandre- og outdoorlivet. Når først støvlerne er snøret og rygsækken er pakket, trækker jeg stikket ud.
Naturen er mit helle og min legeplads – her finder jeg ro, energi og overskud.

Denne interesse og livsstil har grebet om sig de senere år. Det er blevet til et indholdsrigt liv med vandring og friluftsliv. Naturen giver mig et overskud og et stærkere fokus på en positiv tilgang i livet. En livsstil der har givet mig styrke og fornyede kræfter, efter en af livets tunge kriser, for år tilbage.

Friluftslivet giver mig en daglig glæde og en healende effekt.

Alt dette ønsker jeg, at dele ud af!

At gøre en forskel

Jeg er blevet bekendt med, at min passion og tilgang til livet – er inspirerende. Min begejstring for vandre- og friluftslivet og de eventyr jeg dermed kaster mig ud i inspirerer andre til selv, at vove sig ud over kanten. Til selv, at finde gnisten og rejse sig igen efter en livskrise. Tro på sig selv – og turde!

I sommer gik jeg den Portugisiske Camino. Her mødte jeg skønne mennesker fra hele verden, hvor dybe snakke var en stor del af oplevelsen. At få øje på livet gennem Camino-vandring giver en selvindsigt og berigelse på alle måder. Det at give og være åben for at modtage, er en uvurderlig mental gave.

På samme tur, modtog jeg mange hilsner hjemmefra – varme, kærlige og åbenhjertige hilsner. Hilsner der med masser af opbakning og tilkendegivelser om, at jeg gør en forskel for den enkelte rørte mit hjerte dybt. Så meget, at tanken om at gøre en mere målrettet forskel begyndte at spire.

Det er nu blevet til en blog, som jeg kalder Livets Vandring – en vandring i livet.

Find din egen passion

Gennem min blog Livets Vandring, deler og formidler jeg den glæde og livskvalitet jeg selv har fundet i kraft af min passion. Herunder mine vandre- og outdooroplevelser, samt de tanker der rører sig omkring livet. Tanker der får frit spil når naturen pirrer sanserne og giver en ubeskrivelig ro – i takt med, at den ene fod sættes foran den anden.

At finde din egen passion i livet som kan løfte og bære dig videre, er en gave. En gave og en rejse som i svære – måske stressede perioder kan være pusterummet og den stille oase som giver plads til at finde ind i dig selv – med plads til at finde dit ståsted og en styrke til at komme videre. Eller måske blot finde glæden og taknemmeligheden over det at være til og værdsætte nuet.

Min lære er;
Åbn dit sind og vær til stede i nuet – så kommer ”gaverne” af sig selv!

Velkommen ombord

Mit mål er, at inspirere til en aktiv livsstil og et velvære som giver den ro der skal til for at hvile i sig selv.

Jeg håber, at jeg har vakt din interesse. Så hop endelig med ombord. Det vil være mig en glæde, at have dig med på Livets Vandring.

Følg med her – på: Bloggen og Facebooksiden

Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse med din passion og det der gør dig godt.

Tak fordi du læste med!

De bedste friluftshilsner,
Susanne

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen