Bestil et foredrag

”Livets Vandring – En vandring i livet”

Foredragsholder: Susanne Romny

Vandring, livskvalitet og ro…

Mit ønske er at dele og formidle den glæde og livskvalitet jeg selv har fundet, i kraft af min passion – vandring.

Jeg åbner for de tanker jeg gør mig omkring livet med fokus på en positiv tilgang, som giver mig en indholdsrig hverdag, med vandring og friluftsliv som inspirationskilde. Herunder mine Camino vandringer.

Det at finde sin egen passion i livet, der kan løfte og bære os videre, er en gave. En gave og en rejse, som i svære – måske stressede perioder, kan være pusterummet og den stille oase som giver plads til at finde ind i sig selv – med plads til at finde sit ståsted og en styrke til at komme videre. Eller måske blot finde glæden og taknemmeligheden, over det at være til og værdsætte nuet.

Mit mål er, at inspirere til en aktiv livsstil og et velvære, som giver den ro der skal til for at hvile i sig selv.


For yderligere information og aftale, bedes du udfylde og sende nedenstående formular. Herefter vil du modtage svar fra Livets Vandring hurtigst muligt!

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen