Vandring, livsglæde og ro…

Gennem min blog, Livets Vandring, vil jeg dele og formidle den glæde og livskvalitet jeg selv har fundet, i kraft af min passion – vandring. Her vil jeg dele mine vandre- og outdooroplevelser og de tanker om livet der følger med, samt erfaringer omkring samme.

Det at finde din egen passion i livet, som kan løfte og bære dig videre, er en gave. En gave og en rejse, som i svære – måske stressede perioder, kan være pusterummet og den stille oase, som giver plads til at finde ind i dig selv – med plads til at finde dit ståsted og en styrke til at komme videre. Eller måske blot finde glæden og taknemmeligheden, over det at være til og værdsætte nuet.

Mit mål er, at inspirere til en aktiv livsstil og et velvære, som giver den ro der skal til for at hvile i sig selv.

Min lære er; Åbn dit sind og vær til stede i nuet – så kommer ”gaverne” af sig selv

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen