Livsenergi | Selv i en travl hverdag

Mange af os kender det alt for godt…

Travle dage på jobbet – hvor det hele strammer til. Hovedet fyldes – strukturer og systematikker skal hænge sammen. Tungen lige i munden for at få enderne til at mødes – så det hele går op i en højere enhed.

Koncentreret sidder man bag skærmen, opdaterer Apps og programmer. Balancerer i excelark med lister så lange og kolonner så brede. Opgave efter opgave passerer skrivebordet. Blæksprutte i ordets bogstaveligste forstand.

Altsammen noget jeg finder spændende og interessant – ikke mindst når det hele lykkes. At have mange bolde i luften og vide, at man med udholdenhed og akuratesse vil gribe dem alle.

Der er perioder hvor jeg er flad og træt efter lange og anstrengende dage, hvor der ikke er plads til meget andet, fordi agendaen er tæt pakket. Men alligevel yderst tilfreds med det der blev udrettet og det jeg leverede. Gjorde en forskel for andre – der selv har en stram agenda.

For at finde overskud og energi, under jeg mig selv de gode stunder i livet – det som gør mig godt. Det der holder mig fast i Nu’et.

Jeg gør mit bedste for at trække stikket ud. Lader mig glide ind i den verden der omslutter mig og gør mig tryg. For selv om jeg er glad for, at arbejde og præstere i jobbet, så er verden omkring mig uimodståelig, smuk og givende, når jeg træder ud af dagens dont.

Livets eleksir – en cocktail af kærlighed og nærvær.

Stunder med familie og venner. Det er naturen. Livet der kribler og krabler. Bålet under en stjerneklar himmel, der med gyldne flammer og liflig knitren, tryllebinder sanserne og tømmer tankerne.

Det er de stunder der får det hele til at give mening.  Det er præcis det der, selv hvis det er mellem tårer og uro, fylder mig med glæde, overskud og energi. I hobetal.

Klar til at indtage en ny dag – også hvis den byder på endnu en stram agenda.

Naturens kraft og magi – omsættes til livsenerig!

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen