Camino Francés 2019 | Forberedelserne er i fuld gang…

Nu er der kun kort tid til – afrejsen nærmer sig… Den 11. juni 2019, hopper jeg på en flyver til Biarritz.

Men inden da, er der nogle forberedelser der skal klares. Nogle basale ting der skal være på plads for, at jeg får en god tur.

Jeg er nu langt fra den der planlægger ned til mindste detalje, når vi taler Camino – tværtimod. Det er for mig en del af den simple og mentale rejse jeg skal på. En simpel og mental rejse i alle henseender.

Da jeg i april måned tog den endelige beslutning om at vandre ud på denne Camino, var første skridt at booke en flybillet og bestille mit Pilgrimspas.

Tjek!

Jeg besluttede mig for kun at booke udrejsen. Hjemrejsen må vente til jeg ser hvornår det vil passe mig, at rejse hjem igen.

At finde datoen for afrejse og dermed en måneds ferie frem i tiden, var den svære del. Det at få privat- og arbejdskalender til at gå op i en højere enhed med mine rejseplaner, var en prøvelse.

Men nu ligger det hele fast og det er tid til, at lade op til turen.

Der har været andre spændende og vigtige oplevelser i kalenderen op til nu, så jeg har taget one step at the time, for ikke at blande oplevelserne sammen. Nu er det så Caminoen det gælder… og jeg glæder mig for vildt.

Aftenerne bruges til lidt fordybelse af ruten og det der venter mig. Så jeg ikke står fuldstændig på bar bund mht at læse kort og de symboler, som er vigtige for mig undervejs. Såsom etaper, højdemeter og overnatningssteder.

Ligeledes tjekker jeg op på transport fra fly til startstedet, som ligger i Saint-Jean-Pied-de-Port. Ellers tager jeg en dag ad gangen – ét skridt ad gangen og sætter min lid til, at skæbnen vil mig det godt.

Camino Francés – ca 800 km

En vigtig del af forberedelserne er fodtøjet og naturligvis også det jeg skal have med i min rygsæk. Jeg har allerede en pakkeliste fra sidste års Portugisiske Camino, som jeg læner mig op ad. Så jeg mener selv, at jeg er godt forberedt og har allerede nu fundet en del af udstyret frem. Det er en god ide at tjekke, at alt er i orden. Måske er der lidt der skal opgraderes, fornyes, eller ændres på og så er det dejligt, at være i god tid til dette.

Alle taler om vægten i rygsækken. Det gør jeg også selv, men om der lige er lidt mere eller mindre, betyder for mig ikke alverden. Det vigtige for mig er, at det er det rigtige jeg har med, så jeg føler mig godt tilpas.

At forberede sig mentalt og det at lade op til at fylde i rygsækken, er det halve af oplevelsen. Jeg nyder den proces og mærker forventningens glæde snige sig ind på mig og jeg ser frem til at træde ud på den første etape.

Camino Francés – Je suis sur mon chemin…


Har du lyst til at følge mig på rejsen, er du velkommen til at gøre det her, via Facebookgruppen “Romy på Camino Francés_2019”:
https://www.facebook.com/groups/303022520614824/?ref=bookmarks

Min pakkeliste kan du finde her. Den kan ændre sig løbende op til afrejsedagen, men jeg vil sørge for, at den endelige ligger opdateret inden afrejse.

Buen Camino!

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen