Camino Portugues da Costa

Det er ikke kun målet der er fantastisk – men mest af alt rejsen dertil!

Camino Portugues da Costa – fra Porto til Santiago.

Året går så småt på hæld, hvilket får mig til at tænke tilbage på årets mange dejlige og spændende oplevelser og der har virkelig været mange. Men ikke mindst sensommerens vandring på den Portugisiske Comino – ad kystruten har sat sig dybe spor.

En vandring der har sat sig i sjælen og hjertet.

Dagene alene i vandrestøvlerne, med fordybelse og eftertanke, hvor det at finde ind i sig selv er hovedformålet. Det kommer helt af sig selv – tankerne kommer af sig selv – tanker forsvinder af sig selv – hovedet tømmes for alt der er irrelevant. Det er kun Nuet der tæller. At være tilstede lige præcis der hvor du går og står.

Jeg tog afsted med det formål, at blive nulstillet – for at få renset ud i tankespindet – for at få øje på mig selv og hvad jeg ønsker mig af livet fremadrettet. Jeg fik renset ud og jeg blev nulstillet – jeg fandt mig selv!

Som dagene gik blev jeg fascineret af det simple liv det er, at gå en Camino. Med kun 6 kg personlige ejendele på ryggen, ER livet langt mere simpelt og lige til.

Den indre ro der breder sig og glæden over omgivelserne, de oplevelser og skønne mennesker fra hele verden jeg mødte på min vej, vil for altid bo i mit sind og i mit hjerte.

Finisterre - Verdens ende!
Finisterre – Verdens ende!

Jeg har fået øje på detaljer som er væsentlige i mit liv – detaljer jeg tidligere har skøjtet hen over uden at få øje på dem. Hvilket gør, at jeg er langt mere opmærksom på hvad der betyder noget og hvad der gør mig glad. Jeg er dybt taknemmelig over det liv jeg har og det der bliver mig til del.

Man siger, at alt sker af en årsag – at der er en mening med alt! Denne Camino og min vej, har åbnet mine øjne for dette i langt højere grad.

Det bør være alle forundt, at finde den rejse i livet som giver mening!

Har du lyst til at læse mere om min Camino fra Porto til Santiago og alle de uforglemmelige oplevelser den gav mig, er du velkommen til at følge rejsen, via min Facebook gruppe “Camino – Portugues da Costa 2018”.
Klik ind på nedenstående link og læs mere – måske endda blive inspireret…

https://www.facebook.com/groups/1789857001100788/

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen